Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 piece lime peel, no white pith (4 cm strip), plus 1 lime cut into wedges, to serve
- 2 pieces lemon peel, no white pith (4 cm strips), plus juice of 1 lemon
- 3 cm piece fresh ginger
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp soy sauce or tamari
- 200 g brown rice
- 1000 g water
- 20 sugar snap peas
- 8 baby cucumbers, cut into quarters lengthways, to serve
- sauerkraut, to serve (approx. 1-2 tbsp per bowl)
- 4 radishes, sliced, to serve
- snow pea sprouts, to serve
- 200 - 250 g sashimi grade salmon, or cured salmon, thinly sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1916.2 kJ / 456.2 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 535.7 mg
Alternatieve recepten
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
Miso fish with Asian greens
24hod. 45min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Brown rice salad
40 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min