Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g soy sauce
- 10 g white sugar
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g sesame oil
- 1230 g water
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 120 g red cabbage, cut into pieces
- 150 g tri-colour quinoa
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
- ground black pepper, to season
- 250 g frozen edamame beans (see Tips)
- 200 g sashimi grade salmon, cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 1 ripe mango, cut into cubes (approx. 1 cm)
- 1 avocado, cut into slices
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- cashews, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2820.2 kJ / 671.5 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 14.8 g
- Natrium
- 1380 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso fish with Asian greens
24óra 45p
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Miso salmon broth
40 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1u. 30min
Superfood salmon salad
1hod. 5min
Couscous tahini bowl
30min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Tuna avocado bowl
45 min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30min
Tuna poke bowl
1h
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min