Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g soy sauce
- 10 g white sugar
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g sesame oil
- 1230 g water
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 120 g red cabbage, cut into pieces
- 150 g tri-colour quinoa
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
- ground black pepper, to season
- 250 g frozen edamame beans (see Tips)
- 200 g sashimi grade salmon, cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 1 ripe mango, cut into cubes (approx. 1 cm)
- 1 avocado, cut into slices
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- cashews, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2820.2 kJ / 671.5 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 14.8 g
- Natrium
- 1380 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Superfood salmon salad
1h 5min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Tuna poke bowl
1 Std.
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Miso fish with Asian greens
24hod. 45min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Tuna avocado bowl
45 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min