Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g soy sauce
- 10 g white sugar
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g sesame oil
- 1230 g water
- 1 tbsp black sesame seeds (see Tips)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 120 g red cabbage, cut into pieces
- 150 g tri-colour quinoa
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g pumpkin, peeled and cut into cubes (2 cm)
- ground black pepper, to season
- 250 g frozen edamame beans (see Tips)
- 200 g sashimi grade salmon, cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
- 1 ripe mango, cut into cubes (approx. 1 cm)
- 1 avocado, cut into slices
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, for garnishing
- cashews, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2820.2 kJ / 671.5 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 14.8 g
- Natrium
- 1380 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Miso fish with Asian greens
24u. 45min
Colourful quinoa salad
40min
Korean beef bowl
1 Std. 10 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Salmon rice bowl (gut health)
45min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Quinoa salad with chicken and avocado
1 Std. 15 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min