Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 - 3 pieces lemon, zest only, no white pith (1 x 4 cm)
- 2 tsp salt
- 70 g extra virgin olive oil
- 400 g skinless chicken breast fillets, cut into cubes (2-3 cm)
- 2 tsp white wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp honey
- 1 pinch ground black pepper
- 1210 g water
- 100 g quinoa
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 150 g cucumber, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g avocado, flesh only, cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775 kJ / 422.5 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1219.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Overnight berry breakfast
24h 5min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1sa 55 dk
Caprese hasselback chicken
40 min
Colourful quinoa salad
40 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Quinoa salad with mango salsa
1h