Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 - 3 pieces lemon, zest only, no white pith (1 x 4 cm)
- 2 tsp salt
- 70 g extra virgin olive oil
- 400 g skinless chicken breast fillets, cut into cubes (2-3 cm)
- 2 tsp white wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp honey
- 1 pinch ground black pepper
- 1210 g water
- 100 g quinoa
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 150 g cucumber, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g avocado, flesh only, cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775 kJ / 422.5 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1219.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Colourful quinoa salad
40 min
Quinoa tabouli
12h 40 min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Turmeric fish
30min
Turkey taco salad bowl
15min
Pink scramble
15min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Israeli couscous salad
1h