Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 2 - 3 pieces lemon, zest only, no white pith (1 x 4 cm)
- 2 tsp salt
- 70 g extra virgin olive oil
- 400 g skinless chicken breast fillets, cut into cubes (2-3 cm)
- 2 tsp white wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp honey
- 1 pinch ground black pepper
- 1210 g water
- 100 g quinoa
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 150 g cucumber, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g avocado, flesh only, cut into pieces (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1775 kJ / 422.5 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1219.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Israeli couscous salad
1 godz.
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Colourful quinoa salad
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Broccoli salad
10min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Couscous tahini bowl
30min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.