Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1120 g filtered water
- 250 g dried fettuccine (egg free - see Tips)
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- ½ brown onion (approx. 90 g)
- 40 g pepitas (see Tips)
- 20 g nutritional yeast (see Tips)
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried basil
- 2 tsp lemon juice
- 1 tbsp sorghum flour
- 1 pinch ground black pepper
- 350 g plant-based milk of choice
- 200 g fresh brown mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp vegan Parmesan cheese (see Tips)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1435.9 kJ / 341.9 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato bake
1sa 35 dk
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Vegan hollandaise
10min
Mushroom stroganoff
20min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Vegetable pilaf
1h
Spelt Margherita pizza
2h
Mushroom bolognaise
45 min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Butternut mac and cheese
45 min