Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1120 g filtered water
- 250 g dried fettuccine (egg free - see Tips)
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- ½ brown onion (approx. 90 g)
- 40 g pepitas (see Tips)
- 20 g nutritional yeast (see Tips)
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried basil
- 2 tsp lemon juice
- 1 tbsp sorghum flour
- 1 pinch ground black pepper
- 350 g plant-based milk of choice
- 200 g fresh brown mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp vegan Parmesan cheese (see Tips)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1435.9 kJ / 341.9 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with fennel and tomato sauce
40 Min
Vegan custard
15 Min
Raw zucchini bolognaise
15 Min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1 Std.
Vegan gravy
40 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Savoury potato and onion bake
1 Std. 30 Min
Kimchi non-fried rice
1 Std.
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Potato and green pea curry
50 min
Vegetable pilaf
1 Std.