Apparaten en accessoires
Pasta Alfredo with mushrooms
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
filtered water1120 g
-
dried fettuccine (egg free - see Tips)250 g
-
salt1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 90 g)½
-
pepitas (see Tips)40 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
tahini (see Tips)1 tbsp
-
dried thyme¼ tsp
-
dried basil½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
sorghum flour1 tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
plant-based milk of choice350 g
-
fresh brown mushrooms cut into thin slices (5 mm)200 g
-
vegan Parmesan cheese (see Tips)2 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
1435.9 kJ /
341.9 kcal
Vetten
18.8 g
Vezels
6.8 g
Koolhydraten
27.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Geen beoordelingen
Quinoa sushi
2u. 45min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Vegan parmesan shards
3u. 55min
Penne and vegetables
35min
Warming amaranth porridge
50min
Vegetable pilaf
1u.
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Miso soup
30min
Mushroom quinotto
30min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1u.
Gluten free spinach and lemon pasta
1u. 20min