Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1120 g filtered water
- 250 g dried fettuccine (egg free - see Tips)
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 3 garlic cloves
- ½ brown onion (approx. 90 g)
- 40 g pepitas (see Tips)
- 20 g nutritional yeast (see Tips)
- 1 tbsp tahini (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried basil
- 2 tsp lemon juice
- 1 tbsp sorghum flour
- 1 pinch ground black pepper
- 350 g plant-based milk of choice
- 200 g fresh brown mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp vegan Parmesan cheese (see Tips)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1435.9 kJ / 341.9 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Tempeh bolognaise
30min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Butternut mac and cheese
45min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Raw zucchini bolognaise
15 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Millet cashew stir-fry
30min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Vegan custard
15 min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min