
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sweet potatoes (approx. 600 g), peeled and cut into thin slices lengthways (approx. 3-5 mm)
Plant-based béchamel sauce
- 500 g plant-based milk of choice
- 50 g gluten free cornflour
- 30 g vegan butter (see Tips)
- 40 g nutritional yeast (see Tips)
- ¼ tsp salt
Lasagne
- 1 brown onion cut into quarters
- 1 celery stalk cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 carrot cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- extra virgin olive oil for greasing
- 1 tsp dried oregano
- 170 g tri-colour quinoa
- 200 g filtered water
- 2 tbsp tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 tbsp red wine vinegar
- ¼ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 400 g canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 80 g vegan cheese grated (see Tips)
- fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 437.1 kcal / 1835.8 kJ
- Eiwitten
- 16.3 g
- Vetten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vezels
- 13.5 g