Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 tbsp pure maple syrup
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g fresh bean sprouts
- 200 g millet, rinsed and drained
- 380 g filtered water
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 120 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 120 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cashews
- 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
- 2 capsicums, cut into thin slices
- 227 g canned water chestnuts, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2178.9 kJ / 518.8 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 13.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Lentil bolognese
30 Min
Rendang curry
30 Min
Vegetable pilaf
1 Std.
Sweet potato lasagne
1h 20min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan gravy
40 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Plant-based parmesan
5 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min