Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 tbsp pure maple syrup
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g fresh bean sprouts
- 200 g millet, rinsed and drained
- 380 g filtered water
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 120 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 120 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cashews
- 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
- 2 capsicums, cut into thin slices
- 227 g canned water chestnuts, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2178.9 kJ / 518.8 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 13.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Butternut mac and cheese
45min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Sweet and sour tempeh
50min
Rendang curry
30min
Plant-based parmesan
5min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Vegetable pilaf
1h
Tofu scramble
25min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min