Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
- 2 tbsp pure maple syrup
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g fresh bean sprouts
- 200 g millet, rinsed and drained
- 380 g filtered water
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 2 garlic cloves
- 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
- 120 g carrot, cut into pieces (2 cm)
- 120 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cashews
- 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
- 2 capsicums, cut into thin slices
- 227 g canned water chestnuts, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2178.9 kJ / 518.8 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 13.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet potato lasagne
1h 20min
Rendang curry
30min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan mayonnaise
15min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min