Apparaten en accessoires
Jackfruit and mayo sandwich filling
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
4 portions
Ingrediënten
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 tbsp
-
garlic clove1
-
mustard1 tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
nutritional yeast (see Tips)3 tbsp
-
kala namak (black salt) (optional - see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cayenne pepper (optional)1 - 2 pinches
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
736.2 kJ /
175.3 kcal
Vetten
10.4 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
15.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan moussaka
1u. 50min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Plant-based parmesan
5min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Seitan Pie
2u. 10min
Vegan Parmesan
15min
Tofu scramble
25min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Vegan walnut and black bean burger
4u. 40min
Vegan Mayonnaise
15min
Pulled BBQ jackfruit
25min