Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 2 tablespoons for frying
- 1 red onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters (e.g. button or Swiss brown)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp sumac
- 400 g canned pinto beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tsp chia seeds
- 1 ½ tbsp psyllium husks
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 bread rolls of choice, cut into halves horizontally (see Tips)
- 6 slices vegan cheese (see Tips)
- iceberg lettuce, to serve
- ketchup, to serve (see Tips)
- tomatoes, cut into slices, to serve
- red onion, cut into slices, to serve
- avocado, flesh only, cut into slices, to serve
- vegan mayonnaise, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1860.7 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 10.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Millet cashew stir-fry
30min
Pea and garden mint fritters
25min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4sa 40 dk