Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 2 tablespoons for frying
- 1 red onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters (e.g. button or Swiss brown)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp sumac
- 400 g canned pinto beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tsp chia seeds
- 1 ½ tbsp psyllium husks
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 bread rolls of choice, cut into halves horizontally (see Tips)
- 6 slices vegan cheese (see Tips)
- iceberg lettuce, to serve
- ketchup, to serve (see Tips)
- tomatoes, cut into slices, to serve
- red onion, cut into slices, to serve
- avocado, flesh only, cut into slices, to serve
- vegan mayonnaise, to serve (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1860.7 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 44.4 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 10.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Vegetarian quiche
1h 55 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Raw zucchini bolognaise
15 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Tofu scramble
25 Min