Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ponzu
- 60 g lemon juice
- 80 g soy sauce (see Tips)
- 30 g rice wine vinegar
- 2 tsp sesame oil
Poke bowl
- 200 - 300 g brown rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 30 g rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- 350 - 450 g sashimi grade tuna, cut into cubes (1.5 cm)
- 2 tsp sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 avocado, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- ½ cucumber, cut into cubes (1 cm)
- ½ nori sheet, cut into strips
- Japanese pickled ginger, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2677.5 kJ / 637.5 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 2104.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Tuna avocado bowl
45min
Mango salmon bowl
40min
Couscous tahini bowl
30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min