Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ponzu
- 60 g lemon juice
- 80 g soy sauce (see Tips)
- 30 g rice wine vinegar
- 2 tsp sesame oil
Poke bowl
- 200 - 300 g brown rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 30 g rice wine vinegar
- 1 tsp sesame oil
- 350 - 450 g sashimi grade tuna, cut into cubes (1.5 cm)
- 2 tsp sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 avocado, flesh only, cut into pieces (1 cm)
- ½ cucumber, cut into cubes (1 cm)
- ½ nori sheet, cut into strips
- Japanese pickled ginger, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2677.5 kJ / 637.5 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 18.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 2104.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Mango salmon bowl
40min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Tuna avocado bowl
45 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Cinnamon Hot Toddy
35 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Steamed greens with lemon feta
20 min