Compatibele versies
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia cream
- 50 g sourdough bread, cut into pieces
- 175 g milk
- 35 g extra virgin olive oil
- 150 g macadamia nuts, toasted
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 lemon, zested and juiced
- 50 g apple cider vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Spring vegetables
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 250 g fresh green peas
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
Crispy-skinned snapper
- 100 g salted butter
- 6 snapper fillets, skin on
- sea salt flakes, to season
- ground black pepper, to season
- 4 tbsp vegetable oil
- 1 lemon, juice only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2854.6 kJ / 679.7 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 53.8 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1510.1 mg
Alternatieve recepten
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 godz. 35 min
Gwinganna turmeric chicken with coconut cream and green beans
2 Std. 20 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min