Compatibele versies
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia cream
- 50 g sourdough bread, cut into pieces
- 175 g milk
- 35 g extra virgin olive oil
- 150 g macadamia nuts, toasted
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 lemon, zested and juiced
- 50 g apple cider vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Spring vegetables
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 250 g fresh green peas
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
Crispy-skinned snapper
- 100 g salted butter
- 6 snapper fillets, skin on
- sea salt flakes, to season
- ground black pepper, to season
- 4 tbsp vegetable oil
- 1 lemon, juice only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2854.6 kJ / 679.7 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 53.8 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1510.1 mg
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Sticky chicken
24h 35 min
Thai beef salad
1h 15min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min