
Compatibele versies
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia cream
- 50 g sourdough bread cut into pieces
- 175 g milk
- 35 g extra virgin olive oil
- 150 g macadamia nuts toasted
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 lemon zested and juiced
- 50 g apple cider vinegar
- sea salt to season
- ground black pepper to season
Spring vegetables
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g green beans trimmed
- 2 bunches asparagus trimmed
- 250 g fresh green peas
- 2 sprigs fresh mint leaves only, roughly chopped
Crispy-skinned snapper
- 100 g salted butter
- 6 snapper fillets, skin on
- sea salt flakes to season
- ground black pepper to season
- 4 tbsp vegetable oil
- 1 lemon juice only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 679.7 kcal / 2854.6 kJ
- Eiwitten
- 31.9 g
- Vetten
- 53.8 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vezels
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Natrium
- 1510.1 mg