Compatibele versies
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia cream
- 50 g sourdough bread, cut into pieces
- 175 g milk
- 35 g extra virgin olive oil
- 150 g macadamia nuts, toasted
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 lemon, zested and juiced
- 50 g apple cider vinegar
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Spring vegetables
- 500 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g green beans, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 250 g fresh green peas
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
Crispy-skinned snapper
- 100 g salted butter
- 6 snapper fillets, skin on
- sea salt flakes, to season
- ground black pepper, to season
- 4 tbsp vegetable oil
- 1 lemon, juice only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2854.6 kJ / 679.7 kcal
- Eiwitten
- 31.9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 53.8 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1510.1 mg
Alternatieve recepten
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Green egg whites and ham omelette
35 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Coconut poached chicken salad
45min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min