Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kewpie mayonnaise
- 250 g grapeseed oil
- 2 egg yolks
- 2 tsp apple cider vinegar
- 2 tsp rice wine vinegar
- ½ tsp salt
- ¼ tsp wasabi paste
Fish tacos
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into halves
- 5 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp ground turmeric
- 1 pinch dried chilli flakes
- 500 - 600 g firm white fish fillets, cut into pieces 7-8 cm (see Tips)
- 60 g rice wine vinegar
- 40 g white sugar
- 500 g water, plus extra 1 tablespoon
- 2 carrots, peeled and cut into julienne
- 2 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 4 radishes, cut into julienne
- 8 tortillas (small)
- fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2165.3 kJ / 515.5 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 29.4 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 821.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Hoisin pork bowl
30 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Sticky chicken
24h 35min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Thai beef salad
1h 20 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Satay noodle salad
35 min
Open fish burgers
1h
Pad Thai noodles with prawns
30 min