
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g dried egg noodles
- boiling water for soaking
- 15 g sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 3 spring onions/shallots trimmed and cut into halves
- 50 g tamari sauce
- 10 g fish sauce
- 60 g honey
- 1 lime cut into wedges, to serve
- oil (approx. 200 g), for frying
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp salt
- ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
- 4 boneless white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)
- pea shoots trimmed, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 927.1 kcal / 3893.8 kJ
- Eiwitten
- 35.8 g
- Vetten
- 57.1 g
- Koolhydraten
- 67.6 g
- Vezels
- 4 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Natrium
- 1541.9 mg