Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g dried egg noodles
- boiling water, for soaking
- 15 g sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 50 g tamari sauce
- 10 g fish sauce
- 60 g honey
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- oil (approx. 200 g), for frying
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp salt
- ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
- 4 boneless white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- pea shoots, trimmed, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3893.8 kJ / 927.1 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 67.6 g
- Vetten
- 57.1 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1541.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Turmeric fish
30 min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 min
Citrus seafood salad
1h
Thai-style fish cakes
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min