Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g dried egg noodles
- boiling water, for soaking
- 15 g sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 50 g tamari sauce
- 10 g fish sauce
- 60 g honey
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- oil (approx. 200 g), for frying
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp salt
- ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
- 4 boneless white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- pea shoots, trimmed, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3893.8 kJ / 927.1 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 67.6 g
- Vetten
- 57.1 g
- Verzadigd vet
- 9.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1541.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Thai-style fish cakes
30 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Prawn and chicken laksa
40min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min