Fish with ginger lime sauce

Fish with ginger lime sauce

4.5 83 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • dried egg noodles
    200 - 250 g
  • boiling water for soaking
  • sesame oil
    15 g
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • spring onions/shallots trimmed and cut into halves
    3
  • tamari sauce
    50 g
  • fish sauce
    10 g
  • honey
    60 g
  • lime cut into wedges, to serve
    1
  • oil (approx. 200 g), for frying
  • cornflour
    2 tbsp
  • plain flour
    2 tbsp
  • salt
    1 tsp
  • Sichuan pepper (see Tips)
    ¼ tsp
  • boneless white fish fillets cut into pieces (6 cm - see Tips)
    4
  • pea shoots trimmed, to serve
  • fresh coriander leaves, to serve
  • fresh Thai basil leaves, to serve (optional)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1541.9 mg
Eiwitten 35.8 g
Calorieën 3893.8 kJ / 927.1 kcal
Vetten 57.1 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 9.4 g
Koolhydraten 67.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...