Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g peanut oil
- 110 g red curry paste (see Tips)
- 55 g brown sugar
- 55 g fish sauce
- 40 g tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)
- 200 g green beans, cut into pieces (3 cm)
- 125 g fresh baby corn, cut into pieces (2 cm)
- 270 g coconut cream
- fresh coriander leaves, for garnishing
- fresh kaffir lime leaves, cut into thin strips, for garnishing
- cooked rice (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2412.5 kJ / 574.4 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 2955 mg
Alternatieve recepten
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Prawn and chicken laksa
40min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Thai red chicken curry
30min
Prawn noodle curry
10min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Coconut turmeric fish curry
40min
Fish with ginger lime sauce
35min
Chiang Mai noodles
25min
Coconut fish curry
1h 10 min