Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
TM6 TM5

Steamed red curry fish (Matt Sinclair)

4.5 ( 153 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 60 g peanut oil
  • 110 g red curry paste (see Tips)
  • 55 g brown sugar
  • 55 g fish sauce
  • 40 g tamarind paste (see Tips)
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 400 g water
  • 4 skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)
  • 200 g green beans cut into pieces (3 cm)
  • 125 g fresh baby corn cut into pieces (2 cm)
  • 270 g coconut cream
  • fresh coriander leaves for garnishing
  • fresh kaffir lime leaves cut into thin strips, for garnishing
  • cooked rice (optional)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
574.4 kcal / 2412.5 kJ
Eiwitten
36.3 g
Vetten
34.2 g
Koolhydraten
29.9 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
15.7 g
Natrium
2955 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten