Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g peanut oil
- 110 g red curry paste (see Tips)
- 55 g brown sugar
- 55 g fish sauce
- 40 g tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 skinless, firm white fish fillets (approx. 200 g each), cut into pieces (approx. 8 cm x 10 cm)
- 200 g green beans, cut into pieces (3 cm)
- 125 g fresh baby corn, cut into pieces (2 cm)
- 270 g coconut cream
- fresh coriander leaves, for garnishing
- fresh kaffir lime leaves, cut into thin strips, for garnishing
- cooked rice (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2412.5 kJ / 574.4 kcal
- Eiwitten
- 36.3 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 34.2 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 2955 mg
Alternatieve recepten
Thai green chicken curry
30 min
Curry laksa
45 min
Nasi goreng
40 Min
Thai red chicken curry
30 min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Thai beef salad
1h 15min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Tom kha prawns
25 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min