Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Eiwitten
- 155.4 g
- Koolhydraten
- 173.3 g
- Vetten
- 68.1 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 24.3 g
- Natrium
- 2325.9 mg
Alternatieve recepten
Asparagus and mushroom stir-fry
10 Min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Asian chicken noodle soup
1h 35min
Prawn and chicken laksa
40 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Asian cucumber salad
10 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Wonton soup (pork)
45 Min