Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Eiwitten
- 155.4 g
- Koolhydraten
- 173.3 g
- Vetten
- 68.1 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 24.3 g
- Natrium
- 2325.9 mg
Alternatieve recepten
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Prawn and chicken laksa
40min
Pork san choy bau
25 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Hearty seafood chowder
1h
Sambal udang
50min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Coconut fish curry
1h 10min