Sambal udang (Skinnymixers)

Sambal udang (Skinnymixers)

4.6 67 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh coriander leaves
    20 g
  • fresh basil leaves
    3
  • brown onion cut into quarters
    200 g
  • apple cider vinegar
    25 g
  • fresh long red chilli trimmed and deseeded if preferred
    1
  • garlic cloves
    4
  • fresh ginger peeled
    20 g
  • salt
    2 tsp
  • shrimp paste
    10 g
  • water
    100 g
  • olive oil
    60 g
  • chilli powder
    ½ tsp
  • coconut sugar (see Tips)
    10 g
  • canned tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    20 g
  • large raw prawns peeled and deveined
    300 g
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portions

Natrium 6494.9 mg
Eiwitten 72.4 g
Calorieën 4366 kJ / 1039.5 kcal
Vetten 62.7 g
Vezels 15.5 g
Verzadigd vet 9.9 g
Koolhydraten 39.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...