Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dou Sha (Red bean paste)
- 150 g dried adzuki beans
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 pandan leaf (see Tips)
- 180 g white sugar
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g white sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
- 1000 g water
- 2 tbsp white vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 619.9 kJ / 147.6 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 141.4 mg
Alternatieve recepten
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Homemade Pandan Kaya
55min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Pandan chiffon cake
5 Std. 15 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Pineapple Tarts
1h 30min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Kaya (coconut jam)
1sa 10 dk
Sambal chilli
35min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Mantou buns
1h 30min