Dou sha bao (red bean paste buns)

Dou sha bao (red bean paste buns)

4.3 22 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 9u. 30min
20 portions

Ingrediënten

Dou Sha (Red bean paste)
  • dried adzuki beans
    150 g
  • water plus extra for soaking
    1000 g
  • pandan leaf (see Tips)
    1
  • white sugar
    180 g
Bao (Buns)
  • full cream milk
    200 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • white sugar
    20 g
  • self-raising flour
    350 g
  • baking powder
    1 tsp
  • vegetable oil
    30 g
  • water
    1000 g
  • white vinegar
    2 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 141.4 mg
Eiwitten 4.3 g
Calorieën 619.9 kJ / 147.6 kcal
Vetten 2.2 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraten 27.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...