Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dou Sha (Red bean paste)
- 150 g dried adzuki beans
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 pandan leaf (see Tips)
- 180 g white sugar
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g white sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
- 1000 g water
- 2 tbsp white vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 619.9 kJ / 147.6 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 141.4 mg
Alternatieve recepten
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Homemade Pandan Kaya
55min
Homemade Soy Milk
35 min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 Std.