Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dou Sha (Red bean paste)
- 150 g dried adzuki beans
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 1 pandan leaf (see Tips)
- 180 g white sugar
Bao (Buns)
- 200 g full cream milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g white sugar
- 350 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 30 g vegetable oil
- 1000 g water
- 2 tbsp white vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 619.9 kJ / 147.6 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 141.4 mg
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Red bean ice cream
29 godz. 50 min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Sambal chilli
35 Min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Wholemeal Mantou
1 Std.
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Soy milk
24h 30 min