Apparaten en accessoires
Dou sha bao (red bean paste buns)
Voorbereiding. 40min
Totaal 9u. 30min
20 portions
Ingrediënten
Dou Sha (Red bean paste)
-
dried adzuki beans150 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
pandan leaf (see Tips)1
-
white sugar180 g
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
water1000 g
-
white vinegar2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
141.4 mg
Eiwitten
4.3 g
Calorieën
619.9 kJ /
147.6 kcal
Vetten
2.2 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
27.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Killer Toast
2 godz.
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Hokkaido Milk Loaf
4 godz. 20 min
Homemade Pandan Kaya
55 min