Apparaten en accessoires
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Voorbereiding. 10min
Totaal 10u. 25min
6 portions
Ingrediënten
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (optioneel) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
24.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
762 kJ /
182.1 kcal
Vetten
1.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
SG60 Flavours
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1u. 10min
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Singapore Chilli Crab
50min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10u. 25min
Bubur Cha Cha (Coconut Milk Dessert with Sweet Potatoes)
40min
Old Cucumber Soup
Geen beoordelingen
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3u. 30min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
All-in-one chicken congee
35min
Cereal Prawns
30min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1u. 25min