Apparaten en accessoires
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Voorbereiding. 10min
Totaal 10u. 25min
6 portions
Ingrediënten
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (optioneel) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
24.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
762 kJ /
182.1 kcal
Vetten
1.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
SG60 Flavours
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Traditional Mooncake
2u. 15min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Indonesian white spice paste
35min
Douhua (soybean curd)
10u. 25min
Balado Eggplant
50min
Vegetarian Beehoon
25min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Ayam Pongteh
30min
Old Cucumber Soup
Geen beoordelingen
Stir-fry Baby Bak Choy
10min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3u. 30min