Apparaten en accessoires
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
Voorbereiding. 10min
Totaal 10u. 25min
6 portions
Ingrediënten
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger (optioneel) cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra 1 tbsp and extra for soaking2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
24.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
762 kJ /
182.1 kcal
Vetten
1.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
SG60 Flavours
15 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Singapore Laksa
55min
KL Hokkien Noodles
35min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Geen beoordelingen
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10u. 25min
Douhua (soybean curd)
10u. 25min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Green Papaya Fish Soup
2u. 15min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3u. 30min
Homemade Soy Milk
30min
Traditional minestrone
45min
Mee Goreng Mamak
20min