Apparaten en accessoires
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Voorbereiding. 10min
Totaal 10u. 25min
6 portions
Ingrediënten
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
24.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
762 kJ /
182.1 kcal
Vetten
1.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Stir Fried Pork with Chillies
25min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10u. 25min
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1u. 30min
Hakka Rice Wine Chicken
1u. 25min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3u. 30min
Vegetarian Beehoon
25min