Apparaten en accessoires
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Voorbereiding. 10min
Totaal 10u. 25min
6 portions
Ingrediënten
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
24.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
762 kJ /
182.1 kcal
Vetten
1.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1u.
Homemade Soy Milk
35min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min
Char Kway Teow
25min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Pandan Sponge Cake
1u.
Mango Pomelo Sago
1u. 30min
Singapore Chilli Crab
50min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1u. 5min
Homemade Soy Milk
30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.