Apparaten en accessoires
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Voorbereiding. 10min
Totaal 10u. 25min
6 portions
Ingrediënten
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
24.5 mg
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
762 kJ /
182.1 kcal
Vetten
1.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
39.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Hand Ripped Cabbage
20min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1u. 10min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Hainanese Chicken Rice
4u. 5min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1u. 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1u. 40min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1u.
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1u. 30min
Hainanese chicken and rice
1u. 50min
All-in-one chicken congee
35min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3u. 30min