Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ginger sugar syrup
- 200 g water
- 100 g white sugar
- 100 g palm sugar
- 50 g fresh ginger, cut into slices
- 4 pandan leaves (optional)
Douhua
- 200 g dried soybeans
- 2250 g water, plus extra to soak and cook
- ½ tsp Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 762 kJ / 182.1 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 39.6 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 24.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Mock Fin Soup
35min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2 godz. 35 min
Douhua (soybean curd)
10 godz. 25 min
Pineapple tarts
1h 30min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Japanese Cheese Tarts
1h 55 min
Homemade Pandan Kaya
55min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Cantonese Steamed Fish
40min