Yu wan tang (fish ball soup)

Yu wan tang (fish ball soup)

3.0 8 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)
    500 g
  • salt plus extra to taste
    2 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • ice cubes plus extra for iced water (see Tips)
    100 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • water plus extra for iced water
    800 g
  • garlic clove cut into thin slices (optional)
    1
  • fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing
    2 sprigs
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 portions

Natrium 6910.3 mg
Eiwitten 80.9 g
Calorieën 1826.2 kJ / 434.8 kcal
Vetten 9.9 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 4.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...