Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Eiwitten
- 80.9 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 6910.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 40 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2u. 45min