Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Eiwitten
- 80.9 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 6910.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken porridge with century egg
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Mantou buns
1h 30min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Sambal Petai Prawns
20min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min