Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Eiwitten
- 80.9 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 6910.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Pandan Kaya
55min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Chicken porridge with century egg
30min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Sambal chilli
35min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min