Yu wan tang (fish ball soup)
TM6 TM5 TM31

Yu wan tang (fish ball soup)

3.0 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
  • 2 tsp salt, plus extra to taste
  • 1 tsp ground white pepper
  • 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 800 g water, plus extra for iced water
  • 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing

Voeding
per 4 portions
Calorieën
1826.2 kJ / 434.8 kcal
Eiwitten
80.9 g
Koolhydraten
4.2 g
Vetten
9.9 g
Verzadigd vet
2.8 g
Vezels
2.6 g
Natrium
6910.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten