Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
TM6 TM5

Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)

4.8 (26 beoordelingen)

Ingrediënten

Ginger dipping sauce

  • 120 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
  • 30 g eschalots
  • 100 g oil
  • ½ tsp salt

Chilli dipping sauce

  • 100 g fresh long red chillies, trimmed
  • 20 g fresh ginger, peeled
  • 30 g garlic cloves
  • 100 g white vinegar
  • 1 tsp salt, to taste
  • 2 tsp white sugar, to taste

Voeding
per 1 Complete recipe
Calorieën
2228.9 kJ / 530.6 kcal
Eiwitten
2.6 g
Koolhydraten
12.7 g
Vetten
50.9 g
Verzadigd vet
10.7 g
Vezels
10.1 g
Natrium
3376.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten