Apparaten en accessoires
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
1 Total recipe
Ingrediënten
Ginger dipping sauce
-
fresh ginger peeled and cut into pieces120 g
-
eschalots30 g
-
oil100 g
-
salt½ tsp
Chilli dipping sauce
-
fresh long red chillies trimmed100 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic cloves30 g
-
white vinegar100 g
-
salt to taste1 tsp
-
white sugar to taste2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Natrium
3376.2 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
2228.9 kJ /
530.6 kcal
Vetten
50.9 g
Vezels
10.1 g
Verzadigd vet
10.7 g
Koolhydraten
12.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Essentials
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Char Kway Teow
15 Min
Nasi Lemak
45 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Masala Squid
25 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Tom Yum Goong
30 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Chicken Porridge
35 Min