Compatibele versies
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ginger dipping sauce
- 120 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 30 g eschalots
- 100 g oil
- ½ tsp salt
Chilli dipping sauce
- 100 g fresh long red chillies, trimmed
- 20 g fresh ginger, peeled
- 30 g garlic cloves
- 100 g white vinegar
- 1 tsp salt, to taste
- 2 tsp white sugar, to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2228.9 kJ / 530.6 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 50.9 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 3376.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Chicken Porridge
1sa 10 dk
Sambal chilli
35 min
Char Kway Teow
15 min
Nasi Lemak
45min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 min
Crispy Ikan Bilis
40min