Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)

Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)

4.8 28 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
1 Total recipe

Ingrediënten

Ginger dipping sauce
  • fresh ginger peeled and cut into pieces
    120 g
  • eschalots
    30 g
  • oil
    100 g
  • salt
    ½ tsp
Chilli dipping sauce
  • fresh long red chillies trimmed
    100 g
  • fresh ginger peeled
    20 g
  • garlic cloves
    30 g
  • white vinegar
    100 g
  • salt to taste
    1 tsp
  • white sugar to taste
    2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Total recipe

Natrium 3376.2 mg
Eiwitten 2.6 g
Calorieën 2228.9 kJ / 530.6 kcal
Vetten 50.9 g
Vezels 10.1 g
Verzadigd vet 10.7 g
Koolhydraten 12.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...