Compatibele versies
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ginger dipping sauce
- 120 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 30 g eschalots
- 100 g oil
- ½ tsp salt
Chilli dipping sauce
- 100 g fresh long red chillies, trimmed
- 20 g fresh ginger, peeled
- 30 g garlic cloves
- 100 g white vinegar
- 1 tsp salt, to taste
- 2 tsp white sugar, to taste
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2228.9 kJ / 530.6 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 50.9 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 3376.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Chicken Rendang
45 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1小时 20 分钟
Homemade Fish Ball Soup
2h
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 Std. 25 Min
Crispy Ikan Bilis
40min
Nasi Lemak
45 Min