Apparaten en accessoires
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
1 Total recipe
Ingrediënten
Ginger dipping sauce
-
fresh ginger peeled and cut into pieces120 g
-
eschalots30 g
-
oil100 g
-
salt½ tsp
Chilli dipping sauce
-
fresh long red chillies trimmed100 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic cloves30 g
-
white vinegar100 g
-
salt to taste1 tsp
-
white sugar to taste2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Natrium
3376.2 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
2228.9 kJ /
530.6 kcal
Vetten
50.9 g
Vezels
10.1 g
Verzadigd vet
10.7 g
Koolhydraten
12.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Essentials
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Crispy Ikan Bilis
40 Min
Masala Squid
25 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Nasi Lemak
45 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Chicken Porridge
35 Min