Apparaten en accessoires
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
1 Total recipe
Ingrediënten
Ginger dipping sauce
-
fresh ginger peeled and cut into pieces120 g
-
eschalots30 g
-
oil100 g
-
salt½ tsp
Chilli dipping sauce
-
fresh long red chillies trimmed100 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
garlic cloves30 g
-
white vinegar100 g
-
salt to taste1 tsp
-
white sugar to taste2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Natrium
3376.2 mg
Eiwitten
2.6 g
Calorieën
2228.9 kJ /
530.6 kcal
Vetten
50.9 g
Vezels
10.1 g
Verzadigd vet
10.7 g
Koolhydraten
12.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Essentials
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Crispy Ikan Bilis
40min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Nasi Lemak
45min
Nyonya Spice Paste
15min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1u. 20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1u. 25min
Chicken Porridge
35min