Apparaten en accessoires
Nasi tomato (tomato rice)
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
basmati rice250 g
-
water for soaking
-
garlic cloves3
-
eschalots30 g
-
brown onion cut into quarters100 g
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
ghee60 g
-
tomato paste100 g
-
salt2 tsp
-
tomato cut into cubes (2 cm)300 g
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods3
-
star anise1
-
whole cloves4
-
dried bay leaf1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
5145.1 mg
Eiwitten
24.7 g
Calorieën
6651.1 kJ /
1583.6 kcal
Vetten
62.3 g
Vezels
17.8 g
Verzadigd vet
39.4 g
Koolhydraten
221.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Taste of Malaysia
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mee Goreng Mamak
15min
Char Kway Teow
15min
Masala Squid
25min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1u. 20min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1u. 15min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1u. 25min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1u.
Nasi Lemak
45min