Apparaten en accessoires
Sambal kacang (peanut sauce)
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
1100 g
Ingrediënten
-
dried red chillies deseeded, to taste4 - 7
-
warm water for soaking
-
roasted unsalted peanuts300 g
-
vegetable oil50 g
-
eschalots70 g
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
piece fresh galangal peeled2 ½ cm
-
lemongrass white part only1 stalk
-
candlenuts (see Tips)2
-
tamarind paste50 g
-
water500 g
-
palm sugar50 g
-
salt to taste1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1100 g
Eiwitten
82.7 g
Calorieën
9880.8 kJ /
2352.6 kcal
Vetten
192.7 g
Vezels
31.4 g
Koolhydraten
168.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sambal chilli
35min
Sambal Belacan
10min
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1u.
Nasi Lemak
45min
Tom Yum Goong
30min
Tom Yum Paste
45min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1u. 15min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1u.
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1u. 20min