Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peanut topping
- 150 g roasted unsalted peanuts
- 40 g icing sugar
Mochi
- 300 g glutinous white rice, washed and drained
- 800 g water
- vegetable oil, for greasing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 221.7 kJ / 52.8 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Chicken porridge with century egg
30 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Mantou buns
1h 30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Pandan chiffon cake
5óra 15p
Homemade Pandan Kaya
55min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Soy milk
24 Std. 30 Min