Apparaten en accessoires
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
30 pieces
Ingrediënten
Peanut topping
-
roasted unsalted peanuts150 g
-
icing sugar40 g
Mochi
-
glutinous white rice washed and drained300 g
-
water800 g
-
vegetable oil for greasing
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
1.2 mg
Eiwitten
1.5 g
Calorieën
221.7 kJ /
52.8 kcal
Vetten
2.6 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Green Tea Pudding
2 Std. 20 Min
Fresh Prawn Paste
1 Std. 20 Min
Anko Ice Cream
10 Std. 10 Min
Homemade Soy Milk
35 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Miso Ramen
30 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Avocado coconut ice cream
12 Std. 10 Min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min