Apparaten en accessoires
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
30 pieces
Ingrediënten
Peanut topping
-
roasted unsalted peanuts150 g
-
icing sugar40 g
Mochi
-
glutinous white rice washed and drained300 g
-
water800 g
-
vegetable oil for greasing
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
1.2 mg
Eiwitten
1.5 g
Calorieën
221.7 kJ /
52.8 kcal
Vetten
2.6 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Around Asia
72 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2u. 35min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51u. 50min
Pandan chiffon cake
5u. 15min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3u. 30min
Mantou buns
1u. 30min
Mango on Coconut Sticky Rice
55min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2u.
Dou sha bao (red bean paste buns)
9u. 30min
Kaya (coconut jam)
1u. 10min
Steamed Tapioca Kuih
50min