Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nuoc cham dressing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 2 tbsp lime juice
- 120 g water
- 50 g fish sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 40 g palm sugar
Salad
- 50 g roasted salted peanuts
- 80 g fresh bean sprouts
- 80 - 100 g Chinese cabbage (wombok), finely shredded
- 1 carrot, cut into matchsticks
- ½ red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 3 baby radishes, trimmed and cut into thin slices
- 10 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g calamari tubes, cleaned
- 40 g peanut oil
- 2 tbsp fried shallots
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1466 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 27.6 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1461.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vietnamese mixed meat pho
1h 50min
Nam Jim
10 min
Chilli lime sauce
5 min
Thai noodle and seafood salad
50min
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Ginger chicken wings
40min
Mini pad Thai frittatas
40min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Prawn and mushroom crepes
50min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min