Apparaten en accessoires
Goi muc (squid salad)
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
lime juice2 tbsp
-
water120 g
-
fish sauce50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
palm sugar40 g
Salad
-
roasted salted peanuts50 g
-
fresh bean sprouts80 g
-
Chinese cabbage (wombok) finely shredded80 - 100 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices½
-
baby radishes trimmed and cut into thin slices3
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
calamari tubes cleaned500 g
-
peanut oil40 g
-
fried shallots2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1461.7 mg
Eiwitten
27.6 g
Calorieën
1466 kJ /
349 kcal
Vetten
17.7 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
17.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vietnamese
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Ginger chicken wings
40min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Beef rendang
1u. 55min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Fragrant whole barbecued fish
2u. 50min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2u. 25min
Quick prawn stir-fry
20min
Vindaloo pork
5u. 10min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1u. 10min
Guacamole with mango
10min
Garlic prawns
25min