Apparaten en accessoires
Sambal chilli
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
1060 g
Ingrediënten
-
dried red chillies (large)10
-
candlenuts (see Tips)10
-
hot water for soaking
-
eschalots cut into halves600 g
-
garlic cloves10
-
piece fresh turmeric peeled (see Tips)5 cm
-
shrimp paste (see Tips)1 tbsp
-
peanut oil150 g
-
dried shrimp (see Tips)80 g
-
white sugar60 g
-
salt2 tsp
-
tamarind paste60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1060 g
Eiwitten
71.2 g
Calorieën
9878.8 kJ /
2352.1 kcal
Vetten
169.9 g
Vezels
24.1 g
Koolhydraten
139 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Char Kway Teow
15min
Sambal Belacan
10min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Curry Chicken
1u.
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1u. 15min
Nasi Lemak
45min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1u. 20min