Apparaten en accessoires
Japanese Cheese Tarts
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 55min
24 pieces
Ingrediënten
Tart shells
-
500 g cake flour, plus extra for dustinglow protein flour plus extra for dusting500 g
-
caster sugar120 g
-
salted butter cut in cubes (1 cm)300 g
-
egg (50 g)1
Molten cheese custard
-
cream cheese softened500 g
-
fresh milk60 g
-
caster sugar100 - 130 g
-
whipping cream200 g
-
rum (optioneel)10 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
vanilla extract¼ tsp
-
egg yolk lightly beaten1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
1435.1 kJ /
343 kcal
Vetten
23.3 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
26.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asian Sweet Pastries
11 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Hokkaido Milk Loaf
4ч. 20 мин.
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 мин.
German Cookies
1ч. 10 мин.
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2ч. 25 мин.
Kaya (coconut jam)
1ч. 10 мин.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2ч. 45 мин.
Tangzhong Milk Bread
2ч. 35 мин.
Pineapple Tarts
1ч. 30 мин.
Super Soft Butter And Milk Buns
2ч. 40 мин.
Killer Toast
2ч.
Egg Tarts
50 мин.
Homemade Pandan Kaya
55 мин.