Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tangzhong bread dough
- 310 g high protein flour (bread flour)
- 230 g fresh milk, icy cold (see tips)
- 1 egg yolk
- 30 g sugar
- ½ tsp salt
- 10 g milk powder
- 1 tsp dried yeast powder
- 25 g butter, softened
Mochi filling
- oil, for greasing
- 100 g Thai glutinous rice, soaked for 4 hours
- 65 g caster sugar
- 585 g water
- 100 g Japanese adzuki bean paste, homemade (see tips) or store-bought
- cold water, for spraying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 189 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mistletoe Matcha Bread
2 Std. 30 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Egg Tarts
50 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Killer Toast
2h
Mantou buns
1 Std. 30 Min
German Cookies
1 Std. 10 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min