Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

Japanese Adzuki Bean Mochi Buns

5.0 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
8 pieces

Ingrediënten

Tangzhong bread dough
  • high protein flour (bread flour)
    310 g
  • fresh milk icy cold (see tips)
    230 g
  • egg yolk
    1
  • sugar
    30 g
  • salt
    ½ tsp
  • milk powder
    10 g
  • dried yeast powder
    1 tsp
  • butter softened
    25 g
Mochi filling
  • oil for greasing
  • Thai glutinous rice soaked for 4 hours
    100 g
  • caster sugar
    65 g
  • water
    585 g
  • Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought
    100 g
  • cold water for spraying

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 189 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 1301 kJ / 311 kcal
Vetten 5 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 59 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...