Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g unsalted butter, softened at room temperature
- 65 g icing sugar, sieved
- 225 g low protein flour (top flour/cake flour), sieved
- 80 g cornflour (starch), sieved
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 298 kJ / 71 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 25 mg
Alternatieve recepten
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5 min
Japanese Strawberry Shortcake
1h 30min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Pineapple Tarts
1h 30min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3h
Authentic Meat Floss
1h 40min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1h 25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min