Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pineapple jam
- 1500 g fresh pineapples (Josaphine and Morris), peeled, eyes and core removed, cut in cubes (3 cm)
- 100 g sugar
- 1 cinnamon stick
Dough
- 70 g lump sugar
- 200 g plain flour
- 200 g low protein flour (cake flour)
- 80 g full cream milk powder
- 20 g cornflour (starch)
- 300 g unsalted butter, cold, cut in cubes (1 cm)
- 2 egg yolks
- ½ tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp salt
- 9 - 10 drops food colouring paste, pink, red, yellow, green and black
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 595 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 175 mg
Alternatieve recepten
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Pineapple Tarts
1h 30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Mantou buns
1h 30min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Homemade Pandan Kaya
55min
Egg Tarts
50min
Homemade Soy Milk
35min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min
Soy milk
24 godz. 30 min