Apparaten en accessoires
Pumpkin Kaya
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
2 jars
Ingrediënten
-
water500 g
-
pumpkin flesh only, cut in cubes (3 cm)600 g
-
raw cashew nuts soaked for 30 minutes100 g
-
pandan leaf lower part only (10 cm) (see tips)1
-
molasses powder100 g
-
½ tsp rock saltbamboo salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Eiwitten
11 g
Calorieën
2414 kJ /
577 kcal
Vetten
24 g
Vezels
10 g
Koolhydraten
91 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Everyday Vegan
12 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Hokkaido Milk Loaf
4u. 20min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Homemade Soy Milk
35min
Soy milk
24u. 30min
Dou sha (red bean paste)
49u. 10min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1u. 40min
Kaya (coconut jam)
1u. 10min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1u. 5min
Killer Toast
2u.
Wholemeal Mantou
1u.
Homemade Pandan Kaya
55min