Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermented rice
- 150 g cold rice
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tbsp water, boiled and cooled
- 70 g ragi (rice wine starter)
Batter
- 165 g white rice flour
- 1450 g water
- 75 g caster sugar
- 4 g fruit salt, e.g. Eno®
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 456 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 46 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sambal Belacan
10 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 Std. 40 Min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Wholemeal Mantou
1 godz.
Bee Hive Cake
2 Std. 50 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 min