Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermented rice
- 150 g cold rice
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tbsp water, boiled and cooled
- 70 g ragi (rice wine starter)
Batter
- 165 g white rice flour
- 1450 g water
- 75 g caster sugar
- 4 g fruit salt, e.g. Eno®
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 456 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 46 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Sambal Belacan
10 min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 5 min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1h 20 min
Nasi Lemak
45min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Sambal Belacan
10 min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min