Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fermented rice
- 150 g cold rice
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tbsp water, boiled and cooled
- 70 g ragi (rice wine starter)
Batter
- 165 g white rice flour
- 1450 g water
- 75 g caster sugar
- 4 g fruit salt, e.g. Eno®
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 456 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 46 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 godz. 50 min
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40 min
Chilli Stuffed Fish
1h
Homemade Fish Ball Soup
2h
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1h 10 min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Potato Buns
3 Std.
Nasi Lemak
45 min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15 min