Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 1252.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sesame Crème
10min
Braised Rice Wine Fish
20min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Sweet and sour pork ribs
40min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1u. 15min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min