Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 1252.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1 Std. 5 Min
Drunken Herbal Prawns
4h 55 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min