Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 11 oz pork tenderloin, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 2 tsp vegetable oil
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz rice wine
- 5 ½ oz water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386.6 kJ / 331.4 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 1252.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40min
Sesame Crème
10min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Mala Bakkwa
4h 35min
Pineapple Tarts
1h 30min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5 min