Taiwanese Traditional Meat Floss

Taiwanese Traditional Meat Floss

4.4 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
180 g

Ingrediënten

  • pork tenderloin cut in pieces (approx. 3 cm)
    300 g
  • vegetable oil
    10 g
  • soy sauce
    40 g
  • caster sugar
    40 g
  • rice wine
    20 g
  • water
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 180 g

Natrium 2360 mg
Eiwitten 65.4 g
Calorieën 2713.3 kJ / 648.5 kcal
Vetten 20.7 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 5.1 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...