Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pork tenderloin, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g caster sugar
- 20 g rice wine
- 150 g water
- Voeding
- per 180 g
- Calorieën
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 20.7 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 2360 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork ribs
40 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Mala Bakkwa
4 Std. 35 Min
Yam Rice
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min