Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eggs
- 800 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp instant dashi powder (see variation)
- 2 tsp soy sauce
- 1 pinch ground pepper
- 100 g pork mince (optioneel)
- 30 g fresh shiitake mushrooms, sliced, or any small mushrooms, sliced
- 6 raw prawns, medium size, peeled
- 30 frozen green peas (25 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 576 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Chicken porridge with century egg
30min
Fresh Prawn Paste
1 godz. 20 min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1hod. 45min
Shallot Oil
25min
Hakka Yam Abacus
20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Mantou buns
1h 30 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min