Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Inti kelapa (sweet coconut filling)
- 200 g palm sugar, cut into pieces (3-4 cm)
- 40 g brown sugar
- 100 g water
- 300 g fresh grated coconut (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt
- 2 tbsp cornflour
Crêpes
- 600 g water
- 6 pandan leaves, cut into strips (2.5 cm - see Tips)
- 300 g plain flour
- 1 tsp cornflour
- 1 tsp salt
- 20 g virgin coconut oil
- 1 egg
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 687.4 kJ / 163.7 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 138.5 mg
Alternatieve recepten
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20 min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3u. 30min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Nasi Lemak
45 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10 min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50 min
Sambal chilli
35 min