Apparaten en accessoires
Smoked honey and dill salmon
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
510.5 mg
Eiwitten
206 g
Calorieën
13683.5 kJ /
3258 kcal
Vetten
217.6 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
45.5 g
Koolhydraten
132.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Garlic prawns
25min
Chilli crab pasta
35min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1u. 30min
Fish with ginger lime sauce
35min
Turmeric fish
30min
Tuna avocado bowl
45min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1u. 10min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2u.
Risoni with salmon and spinach
25min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Chicken pesto pasta
30min