Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 160 g honey
- ½ tsp paprika
- 2 tsp Dijon mustard
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on
- oil, for greasing
- 2 lemons, cut into halves (optional)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 13683.5 kJ / 3258 kcal
- Eiwitten
- 206 g
- Koolhydraten
- 132.7 g
- Vetten
- 217.6 g
- Verzadigd vet
- 45.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 510.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and fennel risotto
30min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Steamed fish with green mash
50min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min