Apparaten en accessoires
Smoked honey and dill salmon
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
fresh dill fronds only2 sprigs
-
honey160 g
-
paprika½ tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on4
-
oil for greasing
-
lemons cut into halves (optional)2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
510.5 mg
Eiwitten
206 g
Calorieën
13683.5 kJ /
3258 kcal
Vetten
217.6 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
45.5 g
Koolhydraten
132.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Fish and mixed vegetable parcels
1u. 15min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Sliders with sunflower sauce
40min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Fish with ginger lime sauce
35min
Garlic prawns
25min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Linguine with salmon and herbs
25min