Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 160 g honey
- ½ tsp paprika
- 2 tsp Dijon mustard
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 200-250 g each), skin on
- oil, for greasing
- 2 lemons, cut into halves (optional)
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 13683.5 kJ / 3258 kcal
- Eiwitten
- 206 g
- Koolhydraten
- 132.7 g
- Vetten
- 217.6 g
- Verzadigd vet
- 45.5 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 510.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Turkey roulades with minted pea mash
Keine Bewertungen
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Jambalaya
35min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min