Compatibele versies
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower, broken into florets
- 50 g unsalted butter, cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 orange, pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory, skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange, juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3036.4 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 44.9 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 378.4 mg
Alternatieve recepten
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Flank steak with horseradish cream sauce
4hod. 20min
Steamed fish with green mash
50min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Fish with ginger lime sauce
35min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min