Compatibele versies
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower, broken into florets
- 50 g unsalted butter, cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 orange, pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory, skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange, juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3036.4 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 44.9 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 378.4 mg
Alternatieve recepten
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Tuna poke bowl
1h
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min
Coconut poached chicken salad
45min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Scallops with pea purée
25 min