Compatibele versies
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Corn purée
- 25 g unsalted butter
- 375 g canned corn kernels (265 g drained weight)
- 100 g pouring (whipping) cream
Cauliflower couscous
- 100 g flaked almonds
- 300 - 350 g cauliflower, broken into florets
- 50 g unsalted butter, cut into pieces, plus an extra 2 tsp for frying
- 2 spring onions/shallots, trimmed and finely sliced
- 60 g sultanas
- 10 sprigs fresh chives, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 orange, pith removed and segmented
Fish fillets
- 1 tbsp olive oil
- 4 John Dory, skinless fish fillets (approx. 180 g each - see Tip)
- 1 orange, juiced
- 1 tsp unsalted butter
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3036.4 kJ / 723 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 44.9 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 378.4 mg
Alternatieve recepten
Citrus seafood salad
1h
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min