Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five spice powder
- 2 tsp Szechuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Duck
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optioneel)
- 2 duck breasts, skin on
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tbsp soy sauce
- 100 g Asian greens, cut into pieces
- 50 g broccolini, cut into thirds
- 2 tbsp honey
- 2 tsp sesame oil
- 4 fresh mushrooms, cut into slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1525.8 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 37.4 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1058.3 mg
Alternatieve recepten
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Prawn balls with pickled vegetables
1小时 15 分钟
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5u. 15min
Pork belly with spring onions
1h 10min