Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five spice powder
- 2 tsp Szechuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Duck
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 garlic clove
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optioneel)
- 2 duck breasts, skin on
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tbsp soy sauce
- 100 g Asian greens, cut into pieces
- 50 g broccolini, cut into thirds
- 2 tbsp honey
- 2 tsp sesame oil
- 4 fresh mushrooms, cut into slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1525.8 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 37.4 g
- Koolhydraten
- 27.5 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 1058.3 mg
Alternatieve recepten
Garlic prawns
25 dk
Prawn and chicken laksa
40 dk
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 dk
Thai beef salad
1sa 15 dk
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 dk
Fish with ginger lime sauce
35 dk
Hearty seafood chowder
45 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 dk
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1sa 15 dk