Compatibele versies
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh ginger, peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred (optioneel)
- 700 g duck breast fillets, skin on
- 1 ½ - 2 tbsp Chinese five spice powder (see Tips), to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
- 80 g soy sauce
- 200 g long-grain white rice
- 200 g pak choi, cut into pieces
- 100 g broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 2 ½ - 3 tbsp honey (approx. 80 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2512 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Mussels in coconut milk
25min
Citrus seafood salad
1 Std.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Chilli crab pasta
35 Min