Compatibele versies
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh ginger, peeled, cut into thin slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded if preferred (optioneel)
- 700 g duck breast fillets, skin on
- 1 ½ - 2 tbsp Chinese five spice powder (see Tips), to taste
- 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in Basic Cookbook)
- 80 g soy sauce
- 200 g long-grain white rice
- 200 g pak choi, cut into pieces
- 100 g broccoli florets, cut into pieces (2 cm)
- 250 g fresh mushrooms
- 2 tsp toasted sesame oil (10 g)
- 2 ½ - 3 tbsp honey (approx. 80 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2512 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.5 g
Alternatieve recepten
Kung Pao chicken
1h 30 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Prawn and mushroom crepes
50 min.
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 Std. 20 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min