Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 stalks fresh coriander, root and stem
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 piece palm sugar
- 20 g fish sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 100 g coconut milk
- 680 g pork fillet, cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)
- warm water, for soaking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 399.6 kJ / 95.1 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 467.6 mg
Alternatieve recepten
Sweet and sour pork
40 min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 dk
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1h 15min
Ginger chicken wings
40 min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 dk