Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 2 stalks fresh coriander, root and stem
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 piece palm sugar
- 20 g fish sauce
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 100 g coconut milk
- 680 g pork fillet, cut into large pieces (3-4 cm) (see Tips)
- warm water, for soaking
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 399.6 kJ / 95.1 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 467.6 mg
Alternatieve recepten
Asian-style pork noodles
1h
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Miso chicken and rice
1h 30min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
BBQ chicken winglets
1h 15min
San bei ji (three cup chicken)
35min