Apparaten en accessoires
Cedar-wrapped pork with rosemary
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillet45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1327 mg
Eiwitten
62.4 g
Calorieën
1530.8 kJ /
364.5 kcal
Vetten
12.3 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
0.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Yoghurt and jalapeño dressing
10 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Tuna empanadas
2 godz.
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Texas-style lovely legs
4 godz.
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min