Cedar-wrapped pork with rosemary

Cedar-wrapped pork with rosemary

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • water for soaking
  • fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
    6 sprigs
  • lemon zest, no white pith
    2 - 3 pieces
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • garlic clove
    1
  • anchovy fillet
    45 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • lemon juice
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
    2
  • prosciutto
    8 slices

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1327 mg
Eiwitten 62.4 g
Calorieën 1530.8 kJ / 364.5 kcal
Vetten 12.3 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraten 0.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...