Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Eiwitten
- 62.4 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1327 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min