Thermomix® Blade Cover nodig

Om dit recept te bereiden heb je Thermomix® Blade Cover nodig Meer informatie

Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
TM5 TM6

Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)

4.6 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • olive oil, for drizzling
  • 4 sprigs fresh rosemary
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 tbsp salted butter, for frying

Voeding
per 1 portion
Calorieën
985.2 kJ / 234.6 kcal
Eiwitten
42.9 g
Koolhydraten
0 g
Vetten
6.9 g
Verzadigd vet
3.3 g
Vezels
0.1 g
Natrium
154.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten