Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Eiwitten
- 42.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 154.5 mg
Alternatieve recepten
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min