Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Eiwitten
- 42.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 154.5 mg
Alternatieve recepten
Pork fillet with mustard
35min
Lemon and caper aioli
15 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min