Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Eiwitten
- 42.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 154.5 mg
Alternatieve recepten
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55 min
Pork san choy bau
25 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Oysters with lime granita
5min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Oysters Mignonette
5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Wonton soup (pork)
45min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min