Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Eiwitten
- 42.9 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 154.5 mg
Alternatieve recepten
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Citrus seafood salad
1 Std.
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.