Apparaten en accessoires
Chilli mussels with thyme and tomatoes
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh mussels scrubbed, debearded1000 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
olive oil1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white wine100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1125.8 mg
Eiwitten
41.5 g
Calorieën
1618.5 kJ /
385.3 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
18.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Wonton soup
1u.
Pork san choy bau
25min
Hollandaise sauce
15min
Thai-style fish cakes
30min
Mushroom sauce
20min
Sicilian prawn salad
40min
Larb (spicy minced chicken salad)
40min
Prawn wontons
2u.
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1u. 45min
Teriyaki salmon bao
1u. 50min
Pearl rice meatballs
2u.
Classic mushroom risotto
30min