Apparaten en accessoires
Chilli mussels with thyme and tomatoes
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh mussels scrubbed, debearded1000 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
olive oil1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white wine100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1125.8 mg
Eiwitten
41.5 g
Calorieën
1618.5 kJ /
385.3 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
18.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Wonton soup
1sa
Pork san choy bau
25 dk
Hollandaise sauce
15 dk
Thai-style fish cakes
30 dk
Mushroom sauce
20 dk
Sicilian prawn salad
40 dk
Larb (spicy minced chicken salad)
40 dk
Prawn wontons
2sa
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1sa 45 dk
Teriyaki salmon bao
1sa 50 dk
Pearl rice meatballs
2sa
Classic mushroom risotto
30 dk