Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
of 4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only - 250 g water, plus extra as needed
- 1000 g fresh mussels, shells scrubbed and debearded
- 30 g eschalots, cut into halves
- 3 garlic cloves
-
1
fresh red chilli, small, deseeded if preferred
(optioneel)
of ½ tsp dried chilli flakes (optioneel) - 30 g extra virgin olive oil
- 50 g dry white wine (optioneel)
- 120 g cherry tomatoes, cut into halves
- 40 - 50 g tomato paste
- 1 pinch salt
- 350 g penne pasta or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Pizza dough with a trio of toppings
2 Std. 10 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1hod. 15min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Bolognese sauce
40 Min
Seafood con arroz
45 Min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1hod.
Lamb and barley soup
50 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Mushroom and bacon pasta
30min