Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
of 4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only - 250 g water, plus extra as needed
- 1000 g fresh mussels, shells scrubbed and debearded
- 30 g eschalots, cut into halves
- 3 garlic cloves
-
1
fresh red chilli, small, deseeded if preferred
(optioneel)
of ½ tsp dried chilli flakes (optioneel) - 30 g extra virgin olive oil
- 50 g dry white wine (optioneel)
- 120 g cherry tomatoes, cut into halves
- 40 - 50 g tomato paste
- 1 pinch salt
- 350 g penne pasta or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Stuffed tomatoes
50min
Mussels in coconut milk
25 dk
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1h 10min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 dk
Bolognese sauce
40 dk
Thai-style fish cakes
30 dk
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 dk
Tagliatelle with porcini mushrooms
1sa
Seafood con arroz
45 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Baked masala fish
1sa 15 dk