Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 284.1 mg
Alternatieve recepten
White basmati rice
35min
Brown rice salad
40min
Steamed Chinese greens
30min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
10min
Brown basmati rice
35min
Chilli creamed corn
40min
Steamed fish with green mash
50min
Salmon rice bowl (gut health)
45min
Temaki sushi (TM6)
1h 40min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1h
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min