Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 284.1 mg
Alternatieve recepten
Mashed potatoes for two
30min
Whole steamed chicken
1h 20min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Steamed fish with green mash
50min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Vegan ube ice cream
24h 10min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Steamed Chinese greens
30min