Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 284.1 mg
Alternatieve recepten
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 Std.
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10sa 55 dk
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Sardines in parcels with green bean salad
Keine Bewertungen
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Steamed Chinese greens
30 Min
Steamed prawns or scallops
20 Min
Steamed fish with green mash
50 Min
Steamed greens with lemon feta
20 Min