Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 - 400 g firm tofu, pressed and cut into squares (5 cm)
- 80 g hoisin sauce (gluten free)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp Chinese five spice powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp ground ginger
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ½ tsp salt
- 250 g brown rice
- 1000 g filtered water
- 190 g broccolini, trimmed and cut into thirds
- 250 g fresh mushrooms, cut into slices
- 150 g snow peas, cut into halves
- tamari, to serve (optional - see Tips)
- sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1989 kJ / 473.6 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1u. 50min
Millet cashew stir-fry
30 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Steamed Chinese greens
30 min
Couscous tahini bowl
30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Brown basmati rice
40 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Summer dahl
35 min
Brown rice salad
40 min