Stuffed capsicums with herbed quinoa

Stuffed capsicums with herbed quinoa

3.7 30 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)
    30 g
  • mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
    8 sprigs
  • water
    1500 g
  • quinoa rinsed and drained
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • sun-dried tomatoes
    20 g
  • olive oil
    1 tbsp
  • pitted black olives sliced
    15
  • pickled capers
    1 tbsp
  • pine nuts toasted
    40 g
  • sea salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
    6

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 336.6 mg
Eiwitten 8.3 g
Calorieën 1033.5 kJ / 246 kcal
Vetten 13 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 21.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...