Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 336.6 mg
Alternatieve recepten
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Mediterranean pasta salad
50min
Three-bean shepherd's pie
26h
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min