Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 336.6 mg
Alternatieve recepten
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Vegetable lasagne
1h 35min
Asparagus risotto
40 Min
Minestrone
40 Min
Vegetable chilli
50min
Brown rice salad
40 Min