Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 336.6 mg
Alternatieve recepten
Sweet potato lasagne
1小时 20 分钟
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Millet cashew stir-fry
30 Min
Mediterranean capsicums
2h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Vegetable lasagne
1h 35min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min