Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 8 sprigs mixed fresh herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g sun-dried tomatoes
- 1 tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 40 g pine nuts, toasted
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 6 mixed capsicums (small-medium), tops removed and deseeded
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1033.5 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 336.6 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 dk
Feta, spinach and potato frittata
1sa
Colourful quinoa salad
40 dk
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Warm Mediterranean couscous salad
30 dk
Mediterranean vegetable bake
50min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1u. 35min
Minestrone
40 dk
Hearty seven vegetable soup
30 dk
Vegetable pilaf
1sa
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min