Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g butternut pumpkin, cut into cubes (3 cm)
- 1 fresh chilli, deseeded and cut into thin slices (optional)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- olive oil, for drizzling
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved to serve
- 1 brown onion, (approx. 150 g), cut into quarters
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 550 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g white quinoa, rinsed and drained
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, torn into pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2547 kJ / 606.3 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 10.8 g
- Natrium
- 819.5 mg
Alternatieve recepten
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Vegetable pilaf
1 godz.
Mashed pea and corn slice
40 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Pulse and pumpkin curry
30min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min