Apparaten en accessoires
Steamed fish with green mash
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh parsley leaves only5 - 7 sprigs
-
sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces500 g
-
leek trimmed and cut into pieces100 g
-
water500 g
-
firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)720 g
-
broccoli cut into florets300 g
-
butter40 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste (optional)
-
extra virgin olive oil to serve
-
micro herbs to serve
-
lemon cut into cheeks, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
41.6 g
Calorieën
1673 kJ /
398.3 kcal
Vetten
13 g
Vezels
6.8 g
Koolhydraten
25.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wholefood child
88 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Coconut turmeric fish curry
40 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Turmeric fish
30 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
30 min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Mixed vegetable mash (purée)
40 min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min