Cauliflower risotto with brown butter prawns

Cauliflower risotto with brown butter prawns

4.3 48 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

Cauliflower purée
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • unsalted butter
    20 g
  • milk
    150 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • cauliflower broken into florets, stalks and leaves included
    300 g
Cauliflower rice
  • cauliflower broken into florets (approx. 3cm)
    300 g
  • unsalted butter
    20 g
  • lemon juice to taste
    1 - 2 tbsp
  • salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
Brown butter prawns
  • unsalted butter
    20 g
  • cauliflower broken into small florets (1-2 cm)
    60 g
  • whole green prawns peeled and deveined
    300 g
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice for drizzling
  • egg yolks (optional - see Tips)
    4
  • flaked almonds toasted, to serve
  • fresh chives cut into slices, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 673.5 mg
Eiwitten 28.9 g
Calorieën 2264.6 kJ / 539.2 kcal
Vetten 43 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 24.6 g
Koolhydraten 9.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...